SAKARYA GEYVE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Yılı Nisan ayı DÖGEP Kapsamında Online Seminer Gerçekleştirildi.

2021 Yılı Nisan ayı DÖGEP Kapsamında Online Seminer Gerçekleştirildi.

Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda ve Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri çerçevesinde öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (DKAB) Öğretmen Gelişimi Programı (DÖGEP) uygulanmaktadır. Bu bağlamda;

30 Nisan 2021 günü uzaktan eğitim zoom programı üzerinden İlçe Eylem Planında belirtilen  "İyi bir öğrenci-öğretmen ilişkisi nasıl olmalı, hangi özelliklere sahip olmalı" sorusu doğrultusunda Geyve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Nesibe Kurtulmuş tarafından Psikolog-yazar Doğan Cüceloğlu'nun  öğretmen öğrenci ilişkine dair tavsiyeleri üzerine değerlendirmeler yapıldı. 

Cüceloğlu'na göre hangi eğitim sistemi içinde olursa olsun, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, öğretmenin öğrenciyle göz göze geldiği bir an vardır. O an öğretmen, öğrencinin gönül kapısından girerek zihnine ulaşır. Ve o an eğitim başlar. O an başlayan öğretmenin gücü binlerce yaşam inşa eder.

 

08-05-202108-05-2021

HÜKÜMET KONAĞI GEYVE/SAKARYA - 02645175246

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.