SAKARYA GEYVE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 – 2017 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI TÖRENLERİ İLE KUTLANDI

2016 – 2017 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI TÖRENLERİ İLE KUTLANDI

İlçemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk tören; Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN’ın anıta çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının törene katılanlar tarafından okunması ile cumhuriyet meydanında ki tören sona erdi.

Osmangazi  Ortaokulu toplantı salonunda yapılan programa; Kaymakamımız İlyas MEMİŞ, Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN ve protokol üyeleri öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının öğrenciler ve katılımcılar tarafından birlikte okunması ile başladı. Okul Müdürü Mustafa CAN ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN birer konuşma yaptı.

Kaymakamımız İlyas MEMİŞ eğitim ve öğretim yılı açılış konuşmasında özetle; “Vatan, millet sevgisi ile milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip nesillerin yetiştirilmesinin öneminden bahsederek 15 Temmuz´da yaşadığımız hain kalkışmanın da bu değerlere sahip insanların yetiştirilmesinin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti. Devletimiz eğitim öğretimin  daha kaliteli olması noktasında bir çok imkan ve kaynak sağladığını, öğrencilerimize düşen görevin de bunları en iyi şekilde değerlendirerek başarılı olmasını gerektiğini ifade ederek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı, uğurlu olmasını diledi.” Okulun 8. sınıf öğrencileri, yeni gelen 5.  sınıf öğrencilerine  hoş geldiniz çiçeği verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DOĞAN ile Geyve İlkokulu Müdürü Abdülkerim BÜLBÜL ve 4. sınıf öğrencileri Kaymakamımız İlyas MEMİŞ´i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Kaymakamımız İlyas MEMİŞ öğrencilere kitap hediye ederek başarılar diledi.

                            

 

 

 

HÜKÜMET KONAĞI GEYVE/SAKARYA - 02645175246

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.